Zuiver Facility in ijmuiden gestart met de SmartCleaning techniek!

Zuiver Facility is continu bezig met het verbeteren van zijn schoonmaakdiensten. Dienstverlener Zuiver Facility, gevestigd te IJmuiden, is daarom ook als een van de eersten in de gemeente Velsen gestart met de een van de meest duurzame schoonmaaktechnieken: de SmartCleaning techniek!

Demonstratie

Na een demonstratie gehad te hebben van de SmartCleaning techniek, zijn we een samenwerking aangegaan met Crohill. Daarmee zorgen we er voor dat elke werknemer de efficiënte, duurzame en doelgerichte SmartCleaning techniek bij onze klanten toe kan passen. Met de “stairwell” techniek verbruiken we als voorbeeld al 75% minder water!

SPECIALISTISCHE REINIGING

Bij veel trappenhuizen dan wel portieken ziet men vaak genoeg dezelfde problemen terugkomen. Er zijn lekstrepen, er blijft een waas op de vloer achter, de vloeren blijven te lang nat en bewoners hebben last van emmers vuil water. Middels de SmartCleaning techniek weten we dit soort symptomen nog specialistischer en duurzamer te bestrijden.

CONTACT

Ervaart u een van de hierboven genoemde problemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 06 42 09 59 33. Als schoonmaakbedrijf in IJmuiden staat het team van Zuiver Facility 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar!