Wat kunnen wij
Voor jou doen?

Van professionele schoonmaak en glasbewassing tot reparaties & onderhoud en binnenkort ook zaken als groenvoorziening en het bestellen van kantoorartikelen, bij Zuiver Facility regel je al je facilitaire zaken simpel en snel online!

Schoonmaak

Zuiver Facility heeft een geruime ervaring in de schoonmaakbranche. Schoonmaakonderhoud, gevelreiniging of een dieptereiniging? Zuiver weet met zijn ervaring u te helpen! Onze schoonmakers zijn uw helpende hand!

Schoonmaak

Klusdiensten

Glasbewassing

Gevelreiniging

Klusdientsen

Klus onderhoud nodig? Het is zo geregeld via Zuiver Facility. Zoek je een betrouwbare klusser? Onze klussers zijn ‘de helpende hand’ voor uw object.

Installatiewerk

Schilderwerk

Timmerwerk

Reparatie

Specialistische reiniging

Soms is er meer nodig om een pand echt schoon te krijgen. Daar waar het reguliere schoonmaakonderhoud stopt, gaat de specialistische reiniging van Fervent Services verder. Zo staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar om acute situaties op te lossen. Onze specialisten kunnen u helpen bij schades door vandalisme, waterschade of bij brand- en roetschade. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor maritieme reiniging, industriële reiniging en transport reiniging. Ook kunnen wij kolken, terrassen en asfalt effectief reinigen kunnen u helpen bij schades door vandalisme, waterschade of bij brand- en roetschade. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor maritieme reiniging, industriële reiniging en transport reiniging. Ook kunnen wij kolken, terrassen en asfalt effectief reinigen.

Schoonmaak

Klusdiensten

Glasbewassing

Gevelreiniging

Benieuwd naar een prijsindicatie
Voor uw schoonmaakwensen?

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie in uw mail.