Hier komt de titel
het blog bericht

Het schoonhouden van uw kantoor is ontzettend belangrijk. Een schoon gebouw en een fris kantoor zijn het uithangboord van uw bedrijf. Een schoon gebouw is niet alleen belangrijk voor de omgeving maar bevordert ook de productiviteit van uw medewerkers. Wanneer uw bezoek krijgt op kantoor van klanten, leveranciers maar ook mogelijke klanten dient u een nette omgeving te hebben om een goede indruk achter te laten. Ons goed opgeleide personeel is inzetbaar bij de schoonmaakklussen voor uw kantoor. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan werken in een schone omgeving.

Uw medewerkers zullen zich ergeren aan een vieze werkomgeving. Het stoort en is niet goed voor de arbeidsproductiviteit. Door de schoonmaak te laten doen door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf als Zuiver facility kunt u altijd werken in een schone omgeving!

Voor bezoekers zoals klanten, leveranciers en mogelijke nieuwe opdrachtgevers is het van belang om een positieve indruk achter te laten na bezoek. Door uw kantoor gespecialiseerd schoon te houden laat u een positieve indruk achter en heeft dit een positieve werking op uw imago.  

HOE HOUDT ZUIVER FACILITY HAAR KANTOREN SCHOON?

Zuiver Facility beschikt over personeel met OK-gecertificeerd personeel en uitstekende kwaliteitscontroles. Door keer op keer te streven naar een optimaal resultaat staat kwaliteit dan ook hoog bij ons in het vaandel. Onze schoonmaker gaan elke schoonmaakklus aan met dezelfde precisie als in een operatiekamer. Dit valt dan ook terug te zien aan de resultaten, maar ook aan de feedback van al onze klanten. Door de vaste kwaliteitscontroles van onze rayonmanagers wordt de kwaliteit tevens gewaarborgd.

Zuiver facility kijkt bij de schoonmaak van een kantoorpand altijd naar de details maar vergeet zeker ook het grotere geheel niet. Door het grotere geheel gedetailleerd schoon te maken streven wij naar het beste resultaat. Dit doen wij met uitzonderlijk getraind schoonmaakpersoneel, uitstekende kwaliteitsdoeleinden en de nieuwste technieken binnen de schoonmaakbranche.

Met behulp van de Zuiver office cleaning techniek maken wij de kantoren van onze klanten schoon met een optimaal resultaat. In combinatie met de Smart cleaning techniek worden de kantoren schoon met een sprankelend resultaat! Smart werkmethodes bestaan uit moppen, handtools en werkwagens die we per situatie aanpassen en aanvullen met de beste chemie. Het werk wordt voor schoonmakers lichter omdat ze met minder belasting kunnen bewegen. Ze komen veel makkelijker op de moeilijkste plekjes en zijn sneller klaar, waardoor ze minder hoeven te haasten. Smart Cleaning leidt tot zichtbaar betere resultaten waarbij ook tot 25% minder water wordt gebruikt tijdens het schoonmaken. Daarnaast staat Zuiver voor een duurzame wereld met 100% ecologische producten. Wij maken dan ook gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die voorzien zijn van een ecolabel.  

Bij Zuiver facility is de klant koning en dat is te merken ook. Zuiver facility maakt gebruik van het Whatsapp logboek. Hierin kunnen de klanten hun op- of aanmerkingen zetten wat betreft de schoonmaakwerkzaamheden. Door in korte lijnen te communiceren, voelt de klant zich beduidend prettiger. Iedere klant krijgt dan ook haar eigen vaste contactpersoon toegewezen. Door dezelfde gezichten op de dezelfde klus te zetten wordt vastigheid gecreëerd. Dit is belangrijk voor de klant om dezelfde gezichten te zien keer op keer.

GEGARANDEERD SCHOON

Zuiver facility is sinds jaar en dag bezig met schoon houden van panden en praktijken in de omgeving. Om dit op een goede manier te realiseren, zijn er trainingen en kwaliteit controles nodig om op een zo goed mogelijke manier onze objecten schoon te houden. Zuiver Facility staat voor continuïteit, kwaliteitswaarborging en vast schoonmaakpersoneel. Om dit te waarborgen plannen wij elk kwartaal een training in voor ons schoonmaakpersoneel en moeten zij jaarlijks hun OK certificaat vernieuwen. Dit alles staat in het teken van de kwaliteit van de schoonmaak waar Zuiver Facility voor staat. Sinds het begin van de schoonmaakwerkzaamheden is Zuiver Facility bezig met het specialiseren binnen de kantoorschoonmaak. Naarmate steeds meer klanten binnen deze branche zich aansloten bij Zuiver Facility om de schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven, begon Zuiver Facility zich steeds meer te richten op het schoonmaken van kantoren.

Door de groei van het aantal partners binnen deze branche besefte wij zich als geen ander dat er mogelijkheden lagen om ons te specialiseren binnen de kantoorschoonmaak. Door ons schoonmaakpersoneel dusdanig te trainen om binnen de schoonmaak te voldoen aan de normen om de schoonmaak te kunnen realiseren, wouden wij beginnen met starterstrainingen om ons schoonmaakpersoneel dusdanig op te leiden voor de schoonmaak van kantoorpanden. Door OK trainingen uit te voeren bij ons schoonmaakpersoneel werden zij met de week beter in het schoonmaken van hun object.

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Geïnteresseerd in onze
Schoonmaak kantoren?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een medische praktijk?