Schoonmaak
Alkmaar

Zuiver Facility is met zijn specialisten, getraind personeel en snelheid bij uitstek hét schoonmaakbedrijf voor uw object in Alkmaar!

  • 24-urige schoonmaakservice in Alkmaar
  • Honderden gespecialiseerde schoonmakers in dienst
  • Professioneel schoonmaakbedrijf

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

We adviseren u graag welke oplossing bij u past.

1. Bedrijfsgegevens

2. Dienstinformatie

Zuiver Facility respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Bedankt. Je bericht is verstuurd.
Er was een probleem met het versturen van je bericht.
Er was een probleem met het versturen van je bericht.

Over
Zuiver facility

Zuiver Facility ontzorgt bedrijven en instellingen op facilitair gebied. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van sportscholen, praktijken, ziekenhuizen en gezondheidscentra, mede dankzij het gebruik van onze Smart-Cleaning techniek. Naast het gebruiken van efficiënte schoonmaaktechnieken verbeteren wij ook continu onze kwaliteit van schoonmaak.

Zuiver Facility is meer dan alleen uw schoonmaakpartner. Uw klanten zijn ook onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Hét schoonmaakbedrijf
in alkmaar

Heeft u een object gevestigd in Alkmaar en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We gaan voor u aan de slag om een ideale samenwerking te creëren. Wij zorgen ervoor dat uw object volledig schoon is en luisteren 100% naar uw wensen.

Schoonmaakbedrijf ALKMAAR
in elke buurt

Schoonmaakbedrijf Alkmaar in elke buurt:

  • Centrum Oost
  • Centrum West
  • Centrum Zuid
  • Centrum Noord

Waarom ZUIVER FACILITY
in alkmaar?

Schoonmaken is een vak, ons vak! Dit oefenen wij met plezier uit met opgeleide, flexibele en proactieve medewerkers. Zij kunnen ‘hun’ vak goed uitoefenen door gedegen coaching on the job en een goede onderlinge communicatie met de projectmanager. Ook beschikken ze over de juiste en tijdige levering van materialen en middelen.

Kantoren, musea, scholen, kinderdagverblijven en hotels. Wij hebben de kennis, ervaring en de vakmensen in huis om deze panden op een professionele en betrouwbare wijze schoon te maken. Wij leveren ‘maatwerk’! Tijdens het intakegesprek inventariseren wij samen met onze klant de eisen en wensen en bepalen samen welk maatwerk de beste kwaliteit en de hoogste efficiency biedt.