Over
Zuiver Facility

Zuiver Facility ontzorgt bedrijven en instellingen op facilitair gebied. Wij staan voor korte lijnen in de communicatie, duurzame middelen, materialen en een gedigitaliseerd systeem. Door nieuwe systemen te integreren werken we slimmer, sneller en efficiënter. Daarnaast werken we met de smart-cleaning techniek en de OK-cleaning techniek. Die combinatie is nieuw in deze branche en maakt ons uniek! Door onze specialisme in praktijken verder uit te bouwen en dezelfde methodiek door te zetten in het MKB circuit kan niemand meer om ons heen!

Zuiver Facility onderdeel van de Zuiver Groep

Zuiver Facility is onderdeel van de Zuiver Groep, de Zuiver Groep bevind zich in verschillende branches en draagt een groot scala aan expertise. Binnen de Zuiver Groep hebben alle firma’s dezelfde vijf kernwaarden:

 1. Fast Reply Chain Management (FRP-methodologie): snel en direct reageren door ons personeel bij het oplossen van problemen en.of vraagstukken.
 2. Same Day Sent (SDS-system): als er vanuit een (potentiële) klant een offerte wordt aangevraagd, dient deze dezelfde dag verzonden te worden.
 3. Partners No Clients (PNC-relationship): bij zuiver spreekt men enkel van partners, wat inhoudt dat er binnen Zuiver verwacht wordt 100% mee te denken en een relatie te onderhouden die verder gaat dan het zijn van enkel een klant.
 4. Sustainable Business Development (SB-development): duurzame bedrijfsontwikkeling is bij ons uiterst belangrijk. Bij nieuwe ontwikkeling op het gebied van vervoermiddelen, schoonmaakproducten of materialen wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en de toekomst.
 5. Integrated Facility Management (IFM-concept): alle operationele en facilitaire processen worden bij onze medewerkers neergelegd, van het inkoopproces tot aan het projectmanagement.

Zuiver FACILITY houdt het zuiver

Dat geldt voor zowel het schoonhouden van uw werk- en leefomgeving als voor de afspraken die wij met u maken. Het leveren van maatwerk, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, persoonlijk contact, flexibele inzetbaarheid en innovatie zijn voor ons van groot belang om u als klant tevreden te stellen!

 • Beste prijs / kwaliteitverhouding
 • Ervaren in de schoonmaak
 • Professionele schoonmaak
 • Wij spreken enkel van partners geen klanten
 • Eerlijk advies over uw huidige situatie en verbeteringen
 • Wij ontzorgen van A tot Z met ons IFM concept.

Onze missie is binnen 5 jaar het grootste schoonmaakbedrijf van Noord-Holland neer te zetten! Dit willen wij doen door met 2 kernwaarden binnen de organisatie:

 1. Wij staan voor 100% klanttevredenheid en de kwaliteit mag nooit ten kosten gaan van onze snelle groei!
 2. De fast reply chain blijft toepasselijk en hanteerbaar en mag niet ten kosten gaan van onze groei.