Over
Zuiver Facility

Zuiver Facility ontzorgt bedrijven en instellingen op facilitair gebied. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van sportscholen, praktijken, ziekenhuizen en gezondheidscentra, mede dankzij het gebruik van onze Smart-Cleaning techniek. Naast het gebruiken van efficiënte schoonmaaktechnieken verbeteren wij ook continu onze kwaliteit van schoonmaak.

Zuiver Facility is meer dan alleen uw schoonmaakpartner. Uw klanten zijn ook onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Een schone omgeving is het visitekaartje van uw bedrijf of wooncomplex

De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, ziekenhuizen (inclusief OK), zorginstellingen en appartementencomplexen in heel Noord-Holland.Voor elk object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst.

Zuiver FACILITY houdt het zuiver

Dat geldt voor zowel het schoonhouden van uw werk- en leefomgeving als voor de afspraken die wij met u maken. Het leveren van maatwerk, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, persoonlijk contact, flexibele inzetbaarheid en innovatie zijn voor ons van groot belang om u als klant tevreden te stellen!

  • Beste prijs / kwaliteitverhouding
  • Ervaren in de schoonmaak
  • Professionele schoonmaak