Hier komt de titel
het blog bericht

Schoonmaken is een vak op zich, ons vak. De producten en materialen die er voor zorgen dat een praktijk of ruimte schoon wordt/blijft zijn dan ook van groot belang. Het juiste schoonmaakproduct speelt hier dan ook een grote rol in. Doordat wij hebben gekozen voor de meest duurzame en efficiëntste producten, kunnen wij ons onderscheiden in wat wij doen. Bij Zuiver Facility kiezen wij dan ook graag voor producten die naast een goede werking, ook bijdragen aan het milieu en dus ook biologisch afbreekbaar zijn. Producten die biologisch afbreekbaar en duurzaam zijn gebruiken wij dan ook het meeste. Binnen praktijken en dan vooral de zorg is het belangrijk om een goed gereinigde ruimte te hebben en dit te behouden. Met onze Tana lijn kunnen wij dit realiseren en houden wij praktijken brandschoon. De Tana lijn bestaat uit schoonmaakproducten die biologisch afbreekbaar zijn en tevens goed voor het milieu. Door de juiste mix van zuren, beschikt onze Tana lijn over een aangename geur. Tevens beschikt de Tana lijn over een Greencare label en is gecertificeerd als duurzaam en milieubewust product.

DIVERSEY LIJN

Een alternatief voor de Tana lijn, die onze schoonmakers veelvuldig gebruiken is de Diversey lijn. De Diversey lijn bestaat uit schoonmaakproducten die beschikken over een aangename geur en die naast gebruiksvriendelijk ook een goede werking heeft. De Diversey lijn zorgt altijd voor het streep loos reinigen van oppervlakten. Tevens is het product op elk oppervlak te gebruiken en geheel PH-neutraal, waardoor het niet bijt in verschillende oppervlakten of stoffen. Daarnaast heeft de Diversey lijn een sneldrogende werking wat ideaal is voor het reinigen van grote oppervlaktes.

HYGIËNE DE SLEUTEL

Bij praktijken en zorginstellingen is het van belang om een volledig schone werkomgeving te hebben. Vooral in de Covid periode is het belangrijk om hygiënisch te werk te gaan, door grondig te reinigen met behulp van de juiste producten kunnen praktijken in een schone werkomgeving te werk gaan. De praktijken worden bij Zuiver facility uitsluitend met de beste en duurzaamste schoonmaakmiddelen gereinigd om tot het beste resultaat te komen. De schoonmaakmiddelen die in worden gezet in de gezondheidszorg zijn vaak reinigend van werking en duurzaam van aard. In de praktijken van onze partners maken wij geregeld schoon met de producten van de Tana lijn en de Diversey lijn. Naast de producten van deze 2 lijnen maken wij gebruik van onze eigen FP-lijn. Deze producten zijn samengesteld door ons intern personeel en experts.

FP-LIJN

In samenwerking met experts hebben wij onze eigen schoonmaakproducten lijn samengesteld. De FP-lijn bestaat uit producten die zijn samengesteld met de meest duurzame materialen en is ideaal om ingezet te worden in praktijken en ziekenhuizen omdat ze streeploos en sneldrogend zijn en tevens een desinfecterende werking hebben. De FP-lijn is ontstaan uit de sterke behoefte voor een private label en de drang voor marktverzetting naar een middel die ideaal is om te gebruiken binnen de gezondheidszorg. Door jarenlang te testen en uit te proberen zijn wij in samenwerking met experts gekomen tot de ideale formule van schoonmaakmiddelen. De ideale formule bestaat uit de beste zuren en zijn op een PH neutraal punt gebracht om niet bijtend in te werken. De FP-lijn wordt ingezet bij verschillende grote ziekenhuizen en wordt als zeer prettig ervaren door de werknemers. De FP-lijn laat een aangename geur achter waardoor werknemers in praktijken en ziekenhuizen fris aan hun dag beginnen. Door de cohesie van het gebruik van middelen en materialen wordt de ruimte steriel en schoon achter gelaten iedere dag.

De FP-lijn verzorgd namelijk een beschermlaag door de ultieme formule. Door deze beschermlaag bij te houden worden bacteriën en andere virussen buiten gehouden en blijft de werkomgeving steriel. Door de afbraak van middelen en materialen beschikt ook de FP-lijn over het Greencare label. Hierdoor dragen wij als schoonmaakbedrijf maatschappelijk en milieu bewust ook ons steentje bij aan de (her) ontwikkeling van de natuur en aan het milieu. Wij zijn er trots op dat wij als bedrijf een rol kunnen spelen in het verbeteren van de wereld, dit begint namelijk bij jezelf. Door de milieu bewust schoonmaakmiddelen te gebruiken kunt u ook een rol spelen hierin. Wat is er nou mooier dan naast een schone en steriel praktijkruimte, ook niet bijtende en milieubewuste producten te gebruiken.

ONS ADVIES

De juiste middelen en materialen zijn vooral voor praktijken binnen de gezondheidszorg erg belangrijk. Naast dat de middelen en materialen een goede werking moeten hebben, moeten ze er ook voor zorgen dat de ruimte steriel blijft. Vooral in de Covid-periode is het belangrijk om in een schone en steriele ruimte te werken. De producten van Tana, Diversey en de FP-line zijn bij Zuiver Facility de producten die voldoen aan de standaard en die naast milieu bewust en biologisch afbreekbaar, ook een goede werking hebben en een aangename geur.

 

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Geïnteresseerd in onze
Schoonmaak kantoren?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een medische praktijk?