Schoonmaak
FYSIOPRAKTIJK

Door onze specialisatie in de gezondheidszorg, met al onze medewerkers voorzien van een OK-certificaat, zijn we met onze methodieken en procedures toonaangevend in deze sector.

 • Alle medewerkers een OK-certificaat
 • Meedenken en betrokken
 • Kwaliteitscontroles – en waarborg
 • Ervaren in het secuur opvolgen van zorgprotocollen

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

We adviseren u graag welke oplossing bij u past.

1. Bedrijfsgegevens

2. Dienstinformatie

Zuiver Facility respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Bedankt. Je bericht is verstuurd.
Er was een probleem met het versturen van je bericht.
Er was een probleem met het versturen van je bericht.

EERLIJK SCHOON met Zuiver facility!

Wij begrijpen dat praktijken van fysiotherapeuten te allen tijde opgeruimd en schoon dienen te zijn. Het schoonmaken van deze ruimtes gaat vaak samen met specifieke handelswijzen, producten en eisen. Zuiver Facility is gespecialiseerd in de schoonmaak van praktijken en heeft veel ervaring op dit gebied. 

SPECIALISTISCHE AANPAK

Wij bieden fysiotherapiepraktijken met meerdere locaties een innovatieve, waardevolle facilitaire ondersteuning en schoonmaak. Daarmee kunnen wij bijdragen aan betere processen, hygiëne en kwaliteit in de fysiotherapiepraktijk. We kunnen reguliere schoonmaak, periodieke reiniging en gespecialiseerde facilitaire diensten in de nodige combinatie(s) aanleveren. Het doel is uw fysiopraktijk uitstekend te onderhouden en een optimale uitstraling te geven. Wij hebben dan ook een eigen systeem ontwikkeld voor uw praktijk en sportruimte. 

 • Gegarandeerd 24/7 inzetbaarheid van medewerkers (bv bij calamiteiten)
 • Professionele uitstraling
 • Vaste schoonmakers

Zuiver facility
VOOR UW fysio praktijk

 • Kwaliteitscontroles
  • De kwaliteit van de schoonmaak staat bij Zuiver Facility hoog in het vaandel. De directie en alle eindverantwoordelijken zijn verplicht minimaal 2 dagen per week mee te draaien met de werkzaamheden en zijn dagelijks aanwezig om op kwaliteit te controleren. Zo houden wij ons personeel scherp en gefocust.
 • Meedenkend en betrokken 
  • Uw klanten zijn onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid  vormen samen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers.
 • Smart Cleaning techniek
  • Als werknemers gericht werken wordt het resultaat beter. Daarom maken we bij Zuiver Facility gebruik van de Smart Cleaning techniek, waarbij wordt uitgegaan van de bewegingen die schoonmakers maken. Smart werkmethodes bevatten moppen, handtools en werkwagens. De chemie tussen ons OK-gecertificeerd personeel, de Smart Cleaning techniek en de juiste schoonmaakmiddelen wordt zo geoptimaliseerd.
 •      Al je facilitaire diensten met één appje geregeld!
  • Zuiver Facility volgt de laatste trends en innovaties in de schoonmaak.Dit doen we onder andere met WhatsApp Log. Klanten kunnen ons via deze app dagelijks berichten sturen met vragen, die dan direct worden beantwoord. Zuiver Facility staat voor snelheid! Doet u een offerte aanvraag? Dan nemen we dezelfde dag contact op!

               

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

We adviseren u graag welke oplossing bij u past.

1. Bedrijfsgegevens

2. Dienstinformatie

Zuiver Facility respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Bedankt. Je bericht is verstuurd.
Er was een probleem met het versturen van je bericht.
Er was een probleem met het versturen van je bericht.

KOSTEN SCHOONMAKEN
VOOR UW PRAKTIJK

Wilt u informatie over de kosten van deze dienst? Vraag dan een offerte op maat aan. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 6 42 09 59 33 of een mailtje sturen naar info@zuiverfacility. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is het allerbelangrijkst. Daarom checken onze rayonleiders periodiek de uitgevoerde werkzaamheden. We nemen direct actie bij klachten.

Wij zijn inzetbaar in heel Noord-Holland en delen van Zuid-Holland en Utrecht. Klikt u op een van de locaties voor meer informatie:

Onze partners