Schoonmaak
Hotels

Ons bedrijf is groot geworden met hotel schoonmaak . Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met veel enthousiaste medewerkers. Wij staan ook graag klaar voor de schoonmaak van uw hotel!

 

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wij adviseren u graag welke schoonmaak oplossing bij u past.

1. Bedrijfsgegevens
2. Overige gegevens

Omdat wij onze afspraken nakomen!

Eerlijk schoon met
Zuiver Facility

Met Zuiver Facility kunt u er van uit gaan dat alles bij uw hotels wordt schoongemaakt door een echte professional. Daarom is ons personeel OK-gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare kwalificatie binnen de schoonmaakbranche. Hiermee hebben we alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om de (para-)medische sector te bedienen. Wij garanderen u een professionele en specialistische schoonmaak van uw praktijk!

Specialistische
aanpak

Wij bij Zuiver begrijpen dat elk hotels anders is en dat ieder andere wensen heeft wanneer het een schoonmaak komt. Daarom stellen we samen een schoonmaak plan om uw prioriteiten te achter halen en wat wel of niet van belang is. Hiermee willen we laten zien dat wij met hoge kwaliteit voor u van dienst willen zijn. Wij garanderen u een professionele en specialistische schoonmaak van uw Hotel!

Een schoonmaakbedrijf
voor alle branches

Kwaliteitscontroles

De kwaliteit van de schoonmaak staat bij Zuiver Facility hoog in het vaandel. De directie en alle eindverantwoordelijken zijn verplicht minimaal 2 dagen per week mee te draaien met de werkzaamheden en zijn dagelijks aanwezig om op kwaliteit te controleren. Zo houden wij ons personeel scherp en gefocust.

Meedenkend en betrokken

Uw klanten zijn onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid vormen samen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Smart Cleaning Techniek

Als werknemers gericht werken wordt het resultaat beter. Daarom maken we bij Zuiver Facility gebruik van de Smart Cleaning techniek, waarbij wordt uitgegaan van de bewegingen die schoonmakers maken. Smart werkmethodes bevatten moppen, handtools en werkwagens. De chemie tussen ons OK-gecertificeerd personeel, de Smart Cleaning techniek en de juiste schoonmaakmiddelen wordt zo geoptimaliseerd.

Al je facilitaire diensten met één appje geregeld!

Zuiver Facility volgt de laatste trends en innovaties in de schoonmaak.Dit doen we onder andere met WhatsApp Log. Klanten kunnen ons via deze app dagelijks berichten sturen met vragen, die dan direct worden beantwoord. Zuiver Facility staat voor snelheid! Doet u een offerte aanvraag? Dan nemen we dezelfde dag contact op!

Klusdiensten

Klusdiensten

Klusdiensten

Klusdiensten

Klusdiensten

Klusdiensten

Geïnteresseerd in
Schoonmaak kantoren?

Dan bent u bij Zuiver Facility aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische cleanroom. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wij adviseren u graag welke schoonmaak oplossing bij u past.

1. Bedrijfsgegevens
2. Overige gegevens

Omdat wij onze afspraken nakomen!

KOSTEN SCHOONMAKEN
KANTOREN

Wilt u informatie over de kosten van deze dienst? Vraag dan een offerte op maat aan. Voor meer informatie kunt u bellen naar
+31 6 42 09 59 33 of een mailtje sturen naar info@zuiverfacility. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Klanttevredenheid is het allerbelangrijkst. Daarom checken onze rayonleiders periodiek de uitgevoerde werkzaamheden. Wij nemen direct actie bij klachten. Naast kantoor schoonmaak bieden wij ook specialistische reiniging aan, zoals vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Wij zijn inzetbaar in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Daarnaast zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

Onze partners