Hier komt de titel
het blog bericht

HET IN PLANNEN VAN EEN AFSPRAAK

Onze relatie begint altijd met een goed gesprek en een kennis making met één van onze accountmanagers. In dit gesprek worden al uw wensen doorgenomen en kunnen wij onze service met u doornemen. Graag kijken wij bij u mee op de werkvloer, zodat wij een beeld kunnen krijgen van uw object of instelling. Wij zullen gedurende afspraak dan ook met u mee lopen binnen uw object of instelling. Binnen de kennismaking kunt u al uw wensen kenbaar maken. Mocht u speciale verzoeken of vragen hebben? Dan beantwoorden onze accountmanagers deze graag.

SAMEN MET ONS TEAM STELLEN WIJ EEN PLAN OP

Na onze kennismaking worden al uw wensen direct opgenomen in ons systeem. Van hieruit worden onze medewerkers direct geïnstrueerd. Wij stellen een offerte op maat voor u op, waarin al uw wensen naar voren komen. Mocht u nog speciale verzoeken hebben, kunt u 24/7 contact met ons opnemen. U staat altijd in nauw contact met één van onze vaste contactpersonen voor al uw vragen en/of opmerkingen.

MAKKELIJK CONTACT

Wij zijn meer dan alleen uw schoonmaakpartner. Als facilitair dienstverlener staan wij voor u klaar voor elk soort klus. Mocht u een keer timmer/ of kluswerkzaamheden moeten verrichten binnen uw pand of praktijk? Zuiver Facility is algeheel dienstverlener op ieder vlak. Door de juiste mensen op de juiste plek neer te zetten leveren wij een algeheel uitstekend resultaat op ieder vlak. Maatwerk, betrokkenheid en servicegerichtheid vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en personeel.

100% KLANTTEVREDENHEID    

Onze methodieken, services en contact leiden tot 100% klanttevredenheid. Naast het gebruiken van efficiënte schoonmaaktechnieken verbeteren wij continu de kwaliteit van onze diensten, waarin onze klanten worden meegenomen. Mocht u een keer niet tevreden zijn over de verrichte schoonmaakwerkzaamheden? Dan streven wij er naar dit dezelfde dag nog voor u op te lossen. Door de korte lijnen en het nauwe contact tussen de klanten en onze vaste contactpersonen worden dit soort problemen direct verholpen en blijft de klanttevredenheid naar behoren. 

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Geïnteresseerd in onze
Schoonmaak kantoren?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een medische praktijk?