Hier komt de titel
het blog bericht

 

Zuiver Facility is ontstaan uit een voormalig schoonmaakbedrijf. Zo zijn wij begonnen vanuit huis met het bedienen van een aantal kennissen in haar schoonmaakwerkzaamheden. Vanuit huis begonnen wij met het faciliteren naar alle ondernemers in de omgeving IJmond waar wij tevens gevestigd zijn. Zo zijn wij binnen 2 jaar doorgegroeid naar een toonaangevende speler in de IJmond, hieruit konden wij verder boorduren op de gelegde fundering. Ons ambitie is dan ook om de meest toonaangevende speler te worden binnen Noord-Holland en van daaruit door te groeien naar de grootste van Nederland. Uiteindelijk hebben wij nog een lange weg te gaan maar zijn goed op weg. Onder de vernieuwde naam Zuiver Groep, trachten wij er naar de markt te veroveren met verschillende bedrijfstakken. Onder de Zuiver Groep vallen onder andere Facility Products, onze groothandel in hygiëne en facilitaire artikelen. Het bevoorraden van desinfectie (zuilen) aan vele partners in Nederland heeft ervoor gezorgd dat Facility Products een ware boost heeft gekregen en tevens goed op weg is om een toonaangevende speler te worden binnen de groothandels in hygiëne artikelen. De Zuiver Groep is trots op de tot nu toe behaalde resultaten en vooral op haar partners die jarenlang loyaal zijn aan de Zuiver Groep. Door steeds als luisterend oor te fungeren voor onze klanten kunnen wij door met het ontwikkelen van onze bedrijfstakken.

ZUIVER FACILITY

Zuiver Facility fungeert sinds jaar en dag als schoonmaak dienstverlener in de breedste zin van het woord. Het is bij ons belangrijk dat onze klanten ontzorgd worden en zich geen zorgen hoeven te maken over de schoonmaakwerkzaamheden maar juist kunnen focussen op hun eigen dagelijkse werkzaamheden. Zo krijgen wij vaak de vraag of wij de schoonmaak willen verzorgen binnen bedrijfspanden, meestal wordt aangegeven dat het personeel zich te veel bezig moet houden met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en amper toekomt aan hun eigen werkzaamheden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de klanten geheeld ontzorgd worden en vaak klacht loos weer in een schoon pand terecht kunnen. Zo is al ons personeel OK- gecertificeerd en zijn gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Hierdoor pakken onze schoonmakers alle objecten aan met dezelfde werkwijze als een operatiekamer. Door ons aan deze secure werkwijze vast te houden worden de beste resultaten geboekt merken wij.

GEGARANDEERD SCHOON

Zuiver facility is sinds jaar en dag bezig met schoon houden van panden en praktijken in de omgeving. Om dit op een goede manier te realiseren, zijn er trainingen en kwaliteit controles nodig om op een zo goed mogelijke manier onze objecten schoon te houden. Zuiver Facility staat voor continuïteit, kwaliteitswaarborging en vast schoonmaakpersoneel. Om dit te waarborgen plannen wij elk kwartaal een training in voor ons schoonmaakpersoneel en moeten zij jaarlijks hun OK certificaat vernieuwen. Dit alles staat in het teken van de kwaliteit van de schoonmaak waar Zuiver Facility voor staat. Sinds het begin van de schoonmaakwerkzaamheden is Zuiver Facility bezig met het specialiseren binnen de gezondheidszorg. Naarmate steeds meer klanten binnen deze branche zich aansloten bij Zuiver Facility om de schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven, begon Zuiver Facility zich steeds meer te richten op het schoonmaken binnen de gezondheidszorg. Door de groei van het aantal partners binnen deze branche besefte wij zich als geen ander dat er mogelijkheden lagen om ons te specialiseren binnen de gezondheidszorg. Door ons schoonmaakpersoneel dusdanig te trainen om binnen de gezondheidszorg te voldoen aan de normen om de schoonmaak te kunnen realiseren, wouden wij beginnen met starterstrainingen om ons schoonmaakpersoneel dusdanig op te leiden voor de schoonmaak van tandartspraktijken of gezondheidscentra. Door OK trainingen uit te voeren bij ons schoonmaakpersoneel werden zij met de week beter in het schoonmaken van hun object. De OK trainingen worden gegeven door externe cursisten die de techniek het best over kunnen brengen op ons personeel. In deze trainingen worden zij meegenomen naar een OK en wordt precies uitgelegd waar op gelet moet worden binnen een OK om deze brandschoon te maken en te houden. Tot slot moet het personeel zelf binnen een OK de schoonmaak verzorgen en worden zij gekeurd door de cursisten. Al ons personeel moet slagen voor deze cursus om bij ons aan de slag te kunnen. Daarnaast worden er ook interne schoonmaaktrainingen verzorgd door de directie, zij proberen hun skills over te brengen door een masterclass te geven in bepaalde technieken, zoals de SMART-cleaning techniek.

VASTE CURSUSSEN

Door vaste cursussen aan te bieden aan ons personeel kunnen zij zich continu blijven ontwikkelen. Dit is belangrijk voor het personeel, maar ook voor Zuiver Facility. Door continu te blijven ontwikkelen en cursussen en trainingen aan te blijven bieden, wordt de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden steeds beter en dit willen wij dan ook graag vast houden. De kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden staat bij ons hoog in het vaandel. Door goede kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden te leveren, kunnen onze partners altijd in een schone omgeving werken.             

ZUIVER FACILITY UW PARTNER!

Met ons schoonmaakbedrijf zijn we gevestigd in IJmuiden maar wij werken in heel Noord-Holland. Of u nou opzoek bent naar een vaste schoonmaakploeg of een eenmalige reiniging wij staan voor u klaar! Het leveren van hoge kwaliteit schoonmaakdiensten is waar wij voor staan! Wij werken als schoonmaakbedrijf ook met vaste teams en pakken alle werkzaamheden professioneel op. Met ons (IFM)-concept ontzorgen wij bedrijven op alle vlakken. Van het leveren van hygiëne artikelen tot de schoonmaakwerkzaamheden. Het gaat bij Zuiver om de professionele werkwijze en de glimlach van de klant. Wij staan voor tevredenheid en willen dit dan ook graag uitstralen door altijd voor het maximale te gaan. De klant is koning en dit stralen wij dan ook graag uit. Vaak horen wij van nieuwe potentiële partners dat zij niet weten waarom zij moeten overstappen. Vaak geven zij aan zelf de schoonmaakwerkzaamheden te doen. Uit ervaring weten wij dat als werknemers de schoonmaakwerkzaamheden zelf uit voeren, zij minder tijd over houden voor hun eigen werkzaamheden. Door de schoonmaakwerkzaamheden professioneel te laten doen en uit handen te geven aan een professioneel schoonmaakbedrijf, wordt u volledig ontzorgd en komt u weer toe aan uw werkzaamheden die echt belangrijk zijn. Mocht u op zoek zijn naar een schoonmaakbedrijf, of nog niet zo goed weten waarom u over zou moeten stappen? Schroom niet en neem contact met ons op en dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn bij Zuiver Facility!  

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Geïnteresseerd in onze
Schoonmaak kantoren?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een medische praktijk?